Mi-am deschis miauGazinul Online:) Miauuu:)

MI-AU trebuit 2 ani si jumatate sa imi pregatesc toate materialele necesare pentru a incepe acest mic vis care in sfarsit, dupa multa munca si rabdare,  a devenit realitateee:) Magazinul online cu produse pictate de manutele mele ambidextre e gata, nou noutz, foarte colorat si pregatit sa il vizitati si sa va bucurati privirea si sufletelul:) De obicei postarile mele sunt mai lungi, dar de data asta nu va mai retin aici, va las sa intrati repede repede pe site www.hadella.ro :) Pisicutele, umbrelutele si oraselele magice sunt create special pentru voi:) MI-AR placea sa va placa:) MIAU:) si iiii, desigur:)

mobila pictata

3,14S: Multumesc mult Dreamfactory pentru tot tot tot :)
Sebi Tont si Florin Covaciu rulz:)

3 comentarii la „Mi-am deschis miauGazinul Online:) Miauuu:)

  1. zmole mihai

    pisicutele pisicesc o pisiceala de zile mari. si astfel, pisicel si pisicuta au pisicit culori pisicesti si a iesit o pisiciune de pisi-tablou. geniaaaaaaaal.

  2. Hadella Autor articol

    Pisicutele-au pisicit de m-au increizuit, a trebuit sa le pictez ca sa nu le oftichez si la cel mai fin nechez, miau e chiar ca evident, a iesit o pictureala hai sa zicem, cu talent:) Cel de sus cu pisicute-i un tablou, celelalte doua matze stau tolanite-n masutze:) Pupi:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.