Eu, o prezentare inedita

In primul rand, i-am cerut voie sa fac asta, sa ma prezint voua, prin cuvintele ei, asa ma vede ea si asa m-a prezentat tuturor invitatilor mei din data de 4 octombrie 2008, la prima mea expozitie de pictura, „Chevalet”.
Eu sunt eu!
Ea, prietena mea, Ioana Gajdo ma precepe astfel…
Atasez cuvant cu cuvant, litera cu litera, virgula cu virgula, imi pare rau ca nu pot sa atasez si emotiile de atunci :)
so…

Motto: „TI-AM SPUS EU HAURIFERO?!!!”

Adela este si Cosmina. Dar astazi as vrea sa va vorbesc despre Adela;
Adela este actrita;
Adela este omul cu cei mai frumosi ochii pe care i-am vazut vreodata;
Adela este cercetas;
Adela isi imprumuta vocea unor personaje celebre din desenele animate;
Adela cinta foarte frumos;
Adela scrie simultam cu ambele miini;
Adela este invatatoarea care timp de 4 ani (cit a urmat cursurile facultatii de teatru) i-a indrumat pe copiii internati in sectia de chirurgie cardiovasculara a spitalului judtetean din Tg-Mures;
Adela are rasul cel mai vulcanic si mai molipsitor;
Adela este omul cu cele mai multe telefoane mobile functionale;
Adela este un puzzle de Adele;
Adela, Hadela, Adelush, Adeluta este prietena mea si picteaza.

adela lazarCind a sosit pe lume Adela, pe 1 aprilie, totul era pus la punct. In jurul ei se etalau comori. Nu avea decit sa le culeaga si, mai tarziu sa le aseze jucaus pe pinza.
Pentru mine este limpede ca in seara aceasta fiecare dintre noi a adus cu sine tot ce a putut mai bun. Unul a adus o umbra, altul un vis, un gind bun, o melodie, amintirea unui cimp de maci intr-o zi de vara, amintirea primului sarut, memoria unei voci….. toate acestea le veti regasi in tablourile Adelei…
Despre ce picteaza ea?
Despre ingeri care viseaza oameni, maternitate, maci arzind in soare, vise, fericire, despre focul oglindit in apa vietii si despre verde-n flori de soare.
Cind picteaza Adela, imi place sa spun ca este vremea mainilor vopsite si a gandurilor subtiri si ascutite ca firele de par;

Cînd vrea să-si pună ordine în gînduri, Adela, merge la coaforul de nimfete si coafeza îi aranjeaza gîndurile atît de frumos si i le fixeaza, unele de altele, cu cel mai bun si mai nebun fixativ :)
Cînd face dus, îsi samponeaza părul cu delicatete si gîndurile încep să-i alunece pe umeri, tot felul de gînduri……… care se opresc in degete ca mai apoi sa se usuce pe pinza… asa se nasc tablourile Adelei…

Exista persoane care ne lipsesc, persoane pe care noi le parasim, persoane pe care nu le vom visa niciodata, persoane gravate in sufletul nostru, persoane pe care le iubim cu adevarat…

O IUBESC PE HADELLA pentru ca se fofileaza mult mai putin decât noi PRIN VIATA. Pentru ca are momente dezarmante si înduiosatoare de sinceritate stângace, pentru ca e extrem de dragalasa si coplesitor de frumoasa, pentru ca stie sa imi spuna cele mai hazlii tâmpenii si ma face sa râd cand sunt trista, pentru ca stie sa fie generoasa in cele mai neasteptate feluri, pentru ca daca ii povestesc ca am o problema sare imediat sa o rezolve si nu sta sa boceasca pe lânga mine, pentru ca ii pasa.
Bulgarasule de aur,
te iubesc, pentru ca ai o anume discretie a emotiilor, o anume discretie a gesturilor de afectiune, o anume discretie a sentimentelor si a culorilor. pe care astazi o impartasesti cu noi, prin lucrarile tale. Si mai cu seama te iubesc pentru ca ai cu adevarat nevoie sa fii iubita si pentru ca STII SA OFERI RECIPROCITATE.

…ADELA ESTE CITADELA MEA…

Va doresc sa intalniti oameni in viata asta care sa va iubeasca asa si sa va aprecieze pentru ceea ce sunteti, sa va sprijine si sa va fie alaturi neconditionat, va doresc un prieten adevarat care sa va cunoasca mai bine decat va cunoasteti voi, Ea e Ioana Gajdo, prietena mea si asta sunt eu privita prin ochii ei, eu nu am gasit o prezentare mai potrivita.

Va pupez:)