Expoziția „RecyclArt”

Ce este „RecyclArt – from Trash to Art„?

Este a patra expoziție a pictactriței Hadella, actrița Adela Lazăr, care este îndrăgostită de culori și este pictor amActor la Hadella shop 🙂.

Fiind o persoană extrem de strângătoare, atașată excesiv de lucrurile mele, am acumulat de-a lungul timpului foarte multe chestiuțe, jucărioare, jmecherii, sofisticățenii și am realizat că nu mai am spațiu pentru ele, ce era de făcut?

Să le arunc? Exclus! Doar erau comorile mele!
Așa că, mergând pe ideea de „Fă Rai din ce ai”, am început să colecționez „comori” (cutiuțe, jucărioare, lucrușoare uzate sau abandonate, mărgele, macrameuri salvate din second-uri, carioci obosite, creioane rupte, dopuri, cofraje de ouă, lemne, scoici, pietre, hârtii colorate, ziare, șervețele, materiale, bluze vechi, bile de sticlă, pensule uzate și alte minuni).

Ideea mi-a venit de mult, dar, fiind ocupată cu spectacolele de la teatru, am tot amânat-o până într-o zi când prietenul și colegul meu, Șerban Borda, m-a îndemnat să pregătesc o expoziție. Mulțumesc, Șerban!

Cum? Am integrat toate aceste obiecte si materiale si am realizat niște instalații unice și irepetabile, am lipit, decupat, asamblat, pictat și lăcuit, astfel am resuscitat și reutilizat comorile, oferindu-le o nouă viață.

Am REDUS considerabil deșeurile și le-am transformat în niște lucrări amuzante, colorate, cu poveste care te obligă să te oprești și să le studiezi intens!

Și… poate reușesc să te sensibilizeze și pe tine și să fii mai atent cu acumularea de obiecte, cu reciclarea și protejarea mediului înconjurător!

Sponsor principal: Eltex Recycling
Parteneri: Oradea Heritage, Sinagoga Neologă Sion, Fundația Comunitară Oradea, OptiOne, Mindthegap

Pagina evenimentului: www.facebook.com/events/605611731611423

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.