De ce Cosmina?

Ca tot ne lamuriram „de ce Hadella” sa va zic si, de ce si Cosmina:) Pai, pentru ca mama a crezut ca voi fi baiat si mi-ar fi pus numele de Cosmin, si daca mai avea un baiat ar fi fost Codrin, ei bine, suntem Delia (Sormea) si cu mine, doua margarete cucuiete:))
Asa…
O alta persoana care mi-a bagat in cap ideea ca intr-o buna zi as putea fii baietel a fost moshu meu, Dumnezeu sa il odihneasca, un om minunat, un bunic pe care si l-ar fi dorit orice copilutz:) Moshul meu imi zicea asa: „Copila, a cui esti?” ;daca nu ii raspundeam ca „a lu’ mosu” nu pot scrie aici care era raspunsul lor, in orice caz, era cu trimitere „Di-vina”:) in gluma, evident
Mi-a promis ca intr-o zi imi va cumpara de „la oras” o putza, da, da, e exact ceea ce cititi, o putza, asa cum au baieteii, sa fiu si eu baiat, sa aibe mosu un ficior:))
Evident ca la varsta aia, cred ca aveam vreo 5 ani, credeam ca tot ce zboara se mananca si tot ce zice moshu, momo, mami, tati e litera de lege, asa ca… l-am crezut… si mama cum il asteptam pe moshu sa vina de la oras cu putza mea, si nimic… si s-a mai dus odata si „iar s-or batut domnii si nu o putut intra in bolda”… si uite asa… ca am crescut si inca nu am primit ce mi-a fost promis, ei bine, asa, poate din cand in cand:)
Pentru cei care acum fac tot felul de glume, sa stiti ca povestea e adevarata si daca radeti, radeti de sufletul unui copil de 5 ani care credea ca poate deveni peste noapte baietel:)
Doamne si cate povesti dinastea am cu moshu:)
Apropo, maine noapte vine mos Nicolae, ce bineeee, vine in fiecare an, ce bun e el:)
Noapte buna copii:)

 

10 comentarii la „De ce Cosmina?

  1. marika

    hallo,marika?gyere gyorson
    a kicsike vasarolt valamit a boltbol….
    vaszmeg:):)te meg ient nem latal

    pt curiosi,nu oferim detalii

  2. Memo

    Cosmina Hadella’a lu’ moshu din Toldal!
    Ti-ai facut hblog si nu stiam…. dar azi l-am descoperit si am studiat tot continulul, de la ursitoare si clovni pana la chevalet si puta lu’ moshu.
    Dat fiind faptul ca deja e ajun de Nicolae, zic eu sa ne punem pe lustruit papucii ca doar doar s-a impiedica mos Nicolae de ei (deci eu zic sa punem bocanci sa nu ii ocoleasca) si a baga macar ceva de dulce in ei.
    Somnu usor Adelutzo, oriunde te-ai afla!

  3. Hadella Autor articol

    Memolikaaaaaaaaaa,tare mi-e dor de tine,abia astept sa ne vedem,de craciun vin cu buburuza sa te colindam:) pentru cei care nu stiu,Memo este unul dintre cei mai vechi si mai scumpi prieteni ai mei,un om cum rar mai exista azi:) te pupacesc:) Hadelutza,,,si ce mai rimeaza,,,cordelutza:)

  4. Memo

    Adelutzo, ca tot pomentesti de rime cu cordelutza, …ei bine… eu ti-as propune „sa nu-ntindim coarda” :)

    si iti multumesc pentru prezentarea frumoasa!
    Abia astept sa ma colinzi!

    Te pup!

    Memo

  5. Hadella Autor articol

    Da bre,nu-ntinde coarda,ar trebui sa incropesc o povestire despre asta,ioi,cu cat ma gandesc mai mult ce sa scriu cu atat imi dau seama ca am atat de multe povestiri haioase,superb,oricum,se pare ca povestile mele raman in istorie,deci sa ne potolim si sa nu intindem coarda:)

  6. Bianca

    Frumoase povestioare, ar trebui sa postezi si lecturile mele pentru scoala aici pe blog ca sa le citesc mai cu „spor” :)) … cel mai tare blog,iti sugerez sa scrii si o carte! :)

  7. Hadella Autor articol

    Mi s-a mai sugerat chestia asta, nu consider ca am suficient talent la scris ca sa ma apuc de o carte, dar, cine stie? :)

  8. Bianca

    Atunci macar lecturile ptr. scoala poti sa le postezi? Glumesc doar… dar ar trebui sa scrii o carte! Poate ar incepe si adolescentii sa citeasca mai mult :) Ar fi actuale si reale povestile tale, nu ca SF-urile din manualul meu de romana… :)) Take care of you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.