Povestea colorata a familiei Uga Uga:)

A fost odata ca niciodata o fetita minunata, avea 2 ani, parintii ei o iubeau atat de mult incat i-ar fi indeplinit orice dorinta. Fetitei ii placeau foarte mult indienii, ii vazuse ea odata la mare cum cantau si i-a botezat Uga-Uga.
Apropiindu-se Craciunul, parintii si-au intrebat odorul ce sa ii scrie mosului in scrisoare, sa-i aduca in dar, si ea a zis: vleau Uga-Uga. Zis si facut, doar ca parintii nu gaseau nicaieri papusi Uga-Uga, magazinele erau pline de jucarii dar Uga-Uga nu gaseau nicaieri. Intr-o zi, a aparut in gradina lor, o fetita, era plina de vopsea pe maini, pe rochita si chiar si pe lentilele ochelarilor.
Cine esti, a intrebat tatal si ce cauti in stratul meu cu floricele? Sunt Haha Colorici, locuiesc intr-o casuta roz, tocmai acolo sus, in Curcubeu, am auzit ca e nevoie de mine si mi-am pregatit culorile ca sa indeplinesc dorinta fetitei voastre, zis si facut, Haha a luat in casuta roz toate papusile si impreuna cu prietena ei Cristinutza Forfecutza au croit hainitele, dupa care, cu mare migala, Haha a inceput sa le picteze, pic cu pic, bucatica cu bucatica pana a luat nastere intreaga familie Uga Uga:) Nici ca se putea un cadou mai potrivit pentru fetita noastra cea minunata, Haha Colorici se bucura cand reuseste sa indeplineasca vise:)
Luati aminte, numai visele copiilor cuminti si ascultatori devin realitate, va pupa Haha din Curcubeul Culorilor:) Sa fiti cuminti, sa-i ascultati pe parinti si sa va spalati seara pe dinti, pam pam!

Un comentariu la „Povestea colorata a familiei Uga Uga:)

  1. RODICA

    Minunat!!O poveste cat se poate de educativa si instructiva,in acelasi timp…cu multa candoare,dar si seriozitate,cu efort ,dar si placere,uneori visele devin realitate…iar cei ce fac ca visele sa se implineasca sunt ,,ingerii””,adica oamenii buni…tu esti unul dintre ei!!!!
    Felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.