Da?Na!’s Soul Kitchen :)

-„Imi place tabloul ala cu saxofonul, de pe site-ul tau! Vreau sa-l cumpar!”
-„Nu-l mai am, dar iti fac altul daca vrei!”

Si mi-a facut. Unul numai al meu, exact asa cum l-as fi facut eu. Daca aveam vreun gram de talent… :)
Asa a inceput aventura colorata, cu Hadella. Am vrut apoi sa-mi schimb mobila din bucatarie. Adela mi-a sugerat sa o pictam. Chiar asa, mi-am zis, de ce sa n-o pictam? Zis si facut…si a venit la Bucuresti!
Mi-a pus multe intrebari si orice-as fi spus ar fi fost raspunsul corect. Pentru ca vroia sa-mi picteze ceea ce ma reprezinta, sa-mi faca o „lucrare” pe sufletul meu. Recunosc ca mi-a fost putin teama, nu-mi imaginam cum trebuie sa fie si ce-ar trebui sa vreau. Dar am inceput sa-i spun, timid, lucrurile care conteaza pentru mine, pasiunile, simbolurile…
Ideile ne-au venit impreuna, pe parcurs. Le-am vazut transformandu-se sub ochii mei, din idei, in vise. Colorate. Vesele. Vii. Eu.
Asa s-a nascut „Soul KITCHEN, si daca nu e suficient, va astept la Bucuresti sa vedeti cu ochii…sufletului. Si promit sa va duc si la restaurantul indian! :)

… Zise ea, Dana Harsan, prietena mea veche, ne stim demult, de la Cercetasi. O fata minunata, tonica, spirituala, cu un suflet bun cum putini oameni au, cu niste ochi minunati albastrii, cu prieteni frumosi si un univers intreg care o inconjoara si o creeaza si alaturi de care se redescopera zilnic :) Da?Na! este un univers tumultuos, plin de intrebari dar si de foarte multe raspunsuri potrivite. Dana mi-a oferit posibilitatea sa ma desfasor artistic si sa recreez un spatiu confortabil si colorat pentru ea. Sper ca am reusit!

Multumesc Dana :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.